:(

Wow det var verkligen längesen jag skrev sist. Och det haRr hänt en del nya saker.

                             t.ex så har jag bytat hotell och jobbar nu i norra Fuerteventura i en stad som heter Corralejo, och jag hatar det jag villo verkligen inte vara här. Jag är själv enterteiner vilket är väldigt tråkigt. Hotellet är skit och gästerna är tråkiga. Varje dag så hoppas jag att min chef ska ringa och säga att jag kan åka tillbaka till mitt andra hotell till mina vänner, min familj vilket han sa att jag skulle komma tillbaka till efter en månad. Och nu har det snart gått en månad. Så det är bara till att hoppas. Har i alla fall fått vänner här med men jag saknar verkligen dem andra. Men dem är snälla dem med (Marley och Alba) jag har varit och hälsat på dem andra på mitt andra hotell vilket var verkligen roligt. Här händer inte så mycket alls, fast att det är en större stad med mer barer och sånt men men eftrsom jag inte vill vara här så kan jag inte ha så roligt.


Jag har iaf mindre jobb nu, jobbar bara mellan 10.30-12.30 i miniclub, 15.30-17.30 med aktiviteter och från 20.30-23.00 vilket innebär att prata med folket ha minidisco och sånt. Men det är tråkigt för gästerna här är lite konstiga.


Just nu så saknar jag alla där hemma i Sverige vill hellre vara där än här. Hatar detta skit sstället. Jaja får se vad som händer efter denna veckan.?


Har en ny receptionist som berättade för mig om detta stället, så nu kommer jag väll att var stammis här eftersom man kan använda deras internet :D om man bara tar något att dricka hehe., har inget speciellt att skriva så får väll lägga av, haha hör av mig snart igen :D


|michelle





It was a really long time sense i wrote but it hasn't happened  som much except that I'mj living in corralejo and working here now, and I just wanna go back to my other hotell. Every day I hope my boss will call me and say that I can go back, because that what he told me, that I could go back after a mounth. I really miss all my friends, familly at the other hotell.

Well my working hours is less know, but it's boring cause I have nothing to do anyway. So i work from 10.30-12.30 in miniclub, 15.30-17.30 with aktivities and 20.30-23.00 with talking with al the guest. But it boring, cause the guest is strange and boring aswell as the hotell. Don't like it. Well well hope he calls soon because after this week it have been a mounth. :D (Finally)


| Michelle


RSS 2.0