?

Jaha min dator verkar ha seriösa problem vill fan inte fungera med internet. Jaja ska ta och kolla upp det ikväll.

I alla fall som hände det som jag vill skulle hända bara det att det hände för sent. Eftersom 2 dagar senare lämnda han fuerteventura föra att sticka hem till Italien för nágon slags operation. Fár la se vad som, han vill att jag ska komma til honom och att vi sedan ska tillsammans a´ka tillbaka hit igen i september. men fár se hoppas pá semester.

Jaja hinner inte skriva mer nu màste jobba mer. Ska fixa mina data.!

- Michelle

mamma och jag
 
gf ff gg gn

kkk
 

kärleksbekymmer i mångfall


Jag vet inte hur jag gör det och det är inte som om jag planerar det. Tycker bara det är väldigt roligt.

Ja någon kommer ju att bli sårar i slutänden och antagligen så är det jag. Men men än så länge är det hysteriskt kul.

På något sätt så gör jag så att alla blir kära i mig. Nu är det bara 3 kvar dock en var bara här på semester så han har lämnat.

Men han var den roligaste av dem alla han var besatt av mig. I alla fall. Så har vi då en som jag jobbar med, jag är tydligen hans livs kärlek, lite drygt för jag vill inte ha något med han, det drygare är att hans kompis som han bor med är sjukt het men eftersom han är kär i mig så funkar inte det plus att vi alla tre jobbar i samma "team" så att säga. Den andra är ju han som jag nu vatt med ett ex antal månader så det är förståligt och den tredje som är nu nyligen som är kompis med han som jag vatt med ett tag. Tror faktiskt att det är dags för mig att lämna furteventura nu, men som allt ser ut nu så sticker vi väll i september. Men men i alla fall har jag ingen anning om vad jag ska göra med alla dem här konstiga killarna som går runt och säger "te quiero" hela tiden. Men det är väll roligt så länge det varar. Och försöka förstå vad jag vill. Vilket jag inte vet. Vet baar att det är dags för semester nu vilket innebär att det får bli en paus av mina kärlekshistorier. Jaja nog om detta vi får la se vem som friar först. Eller rättare sagt hur länge jag är kvar på spelplanen.

I alla fall så var jag ute med charlotte för ett par dagar sen och mötte då en kille. Rättare sagt killen nr3. Hade ritkgit kul slutade tom med efterfest vilket är väldigt längesedan jag var med om efetrsom vi alltid jobbar men kände för det den dagen så blev ca 2 timmars skönhetssömn. Vilket lede till att jag var väldigt full när jag jobbade men hade ritkgit kul hela dagen. I alla fall så var hans namn som Red wine. ja inte riktigt men det lät som det. Så det blev ju hans smeknamn den kvällen. Dagen därpå så gick jag och charlotte och snackade om går dagen om vad som hade hänt. Och fick till det ritkgit bra. En riktig torr en sån som man drar med MAGGAN, i alla fall det lät så här. (med översättnig till svenska så klart)

C: Så vad hände igår med killen?

M: Ja han sa att han älskade mig

C: oh??

M: Men det var bara alkoholen som talade.

Riktigt torr men den va rolig då eftersom han var nykter och det var jag som var skit full. Men det var kul.


RSS 2.0