Sjuk.

Har legat hemma nu sen i måndags med halsont och 39 gradersfeber, Så idag bar det av mot läkaren för att se vad som var felet, och precis som jag tänkte så var det ju halsfluss, så nu ska man gå och käka penecelin i 10 dagar, fy fan :s Missade några viktigta redovisningar nu i skolan oxå som jag borde göra, men vet inte om jag hinner det nu, får prata med lärarna. Nä nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen, där jag nu spenaderar den mesta tiden Bllääää
| Michelle 

Utomlands igår igen ja :D

I går efter skolan så stack jag och Micki in till DK för att hitta en student klänning till mig och för annat shopping och för att festa så klart :D Jag hittade en jätte fin klänning som jag ska ha på studenten, men det tog ett tag inte förrän i sista affären hittade jag en, jävla tur för affärerna höll på att stänga. Senare så satte vi oss på en restaurang för att äta tillsammans eftrsom dem andra va på balen så tänkte vi att vi  oxå kunde få hade lite trevligt. Senare bar det av mot slottet där vi träffade ett par nya kompisar. Först en gäng hbg-killlar som va rent av störda i huvudet. Så vi skaffade oss ett par danskar istället, som v sedan spenaderade hela kvällen med. Va på Manhattan oxå ju, alltid lika trevligt, och som vanligt blev det slush-ice shotarna, mycket fina. Trevliga pojkar oxå dem bjöd ju hela kvällen, och sånt gillar man ju.
Tog båten hem vid 3 för att senare ta bussen till landskrona klockan 4. Fulla som vi va så somnade vi båda två, och vaknade inte förrän vi åkte för långt :s så det var bara till att börja vandra från rådhustorget klockan halv fem på morgon, fy fan va kallt det va. Själv va jag så jävla full och trött så Micki fick typ dra mig hem hela vägen :s haha Tack Gumman!

Ikväll bär det av mot Lund och kulturen, riktigt nice ska det bli :D Men först ska vi itll en kille som heter Emil och förfesta, alltid trevligt att lära känna nytt folk:D Sitter hemma hos Magnusson och väntar på att Hanna ska bli klar den sege jävlen :s Hon ska alltid börja göra sig i ordning försent. Men vi tycker om henne ändå ;) <själv är jag klar eller ja fattas lite saker på outfiten men annars så är jag klar. Det blir även filmning hela kvällen, till projektarbetet ska fan bli kul att se den filmen sen :D Nä nu ska jag ta på mig helt.


Hetingar ;) haha
|Michelle

Vals, Foxtrott och Bugg

I tisdags morse när jag och Micki stog på stationen i Landskrona så kom det fram en gubbe till mig och tyckte mina skor va as fräcka fast att jag va tvungen att putsa dem lite, dem skulle se ut som hans sa han? haha! Så i´morse så bestämde jag mig för att putsa dem lite, kändes lite pinsamt att en gubbe skulle säga så till mig :s haha!

Idag i skolan har vi övat dans inför balen, haha vi körde vals, bugg, och foxtrott sjukt kul var det. Ska dansa näsat vecka med för It kommer tillbaka så jag får öva lite med Hampus :p haha det kommer nog gå sjukt bra ;)

ss
Bilder från gbg kommer imorgon :D
| Michelle

Bästa komentarerna.

Lovisas ragg kom till hotellet dagen efter,
Tanja: Lovisa hade du inte linserna i igår eller!
Alla: HAHA
Lovisa: Jo jag har alltid dem i??

Sitter utanför bartenderskolan
Michelle: Jag ska förfesta med Chippe och dippe ikväll
Eve: Vem är det?
Alla: HAHA!
Michelle:  Ja men sen ska vi träffa Bagge och Phille, för dem har jävligt bra smak.

Rumänierna i rum 216
Michelle: Fyfaaan, your feet stink!!:s

Jag och Tanja på toaletten på GP
Tanja: Är det lungt om jag tar hem han till lägenheten
Michelle: Ja faan, hem och knulla din llilla hora.

Vi avslutnings fikan på skolan
Bartenderna(läraraen): Det ända namnet jag lärt mig är Michelle
Vår lärare: Ja men sen kan man ju diskuterar om det är positivt eller negativt.
Bartendern(lärare): Ja det ska vi inte gå in på
Alla: Haha!

Rundvisning på skolan
Vår lärare: Nä Michelle här hade man inte kunnat gå då hade man ju gått upp i vikt, man får ju äta allt man lagar
Michelle: Nä du, du får nog tänka på formen ;)
Nästa dag
Vår lärare: Blev det nåt hångel igår då Michelle?
Michelle: HAHA!

Sen så har vi ju et fina samtalet jag fick av Lovisa när hon inte hittade hem, haha
Lovisa: Goooman
Lovisa: Miche Fitta jag hittar inte hem.
HAHA, jag Tanja och henke höll fn på att döö!

Kommer fan inte ihågallt, men det sades sjukt mycket roliga saker :S

Gbg, bartenderutbildning

I torsdags morse så åkte SpTur3 upp till Gbg för att ha bartenderutbildning. Vi hade skit roligt, vi lärde oss en massa saker och hade allmänt kul. Vi fick även blanda en massa drinkar men vi fleerade även lite, så var rätt svårt. En riktigt händelse rik helg; en ramlade och slog upp benet, en åkte ambulans för att sy, vissa hängde ut genom bilfönstret med brösten i vädret, några ställde sig längs motorvägen och flashade brösten, några blev för fulla att komma in och vissa hade tydligen inte linserna i när vi va ute. Som sagt hände det en jävla massa. Pallar inte skriva allt. Var jävligt kul iaf. 

Vi höll kvar vår tradition så klart ;)

Bilder kommer snart:D
| Michelle 

Lovisa, Gooooman :D

Lovisa och Michelle. Tro intepå nåt Tanja säger, det är inte sant Lovisa och Michelloe har träffat 2 as het kolöla

Packar..

Håller på att packa inför Gbg nu. Har verkligen ingen anning om vad jag ska ta med mig, fast vi ska hem redan på söndag. Fick reda på i skolan att vi måste packa lite eftersom vi är full bil :s Ingen anning om hur det ska gå. När jag väl hade lagt fram tre olika outfits som man kan ha på dagen, ja då kom jag på att tänk om det blir varmt, måste kankse stopppa ner ett par shorts eller nåt. :s SÅ nu helt plötsligt är det jätte mycket, plus att jag inte börjat planera inför kvällarna :s oorh, hatar packa :p haha! Sjukt trött oxå, vill snart gå ochj sova. Men måste nog packa klart först vet hur jag är på morgonen. Nä får väll forsätta, och föröska ta med mindre:s
| Michelle

1 månad till STUDENTEN/19-års dagen

Idag är det exakt en månad tills Studente och tills jag då blir 19, haha! Riktigt skönt att det snart är dax, att skolan snart är över. Att slippa behöva stå och trängas på 6:an till skolan varje morgon och eftermiddag. Det ska bli ritkgit skönt :p haha! Men nu börjar ju alla roliga saker med, på torsdag klockan  10 beger sig SpTur3 till Gbg för att göra bartenderutbildning och festa så klart. Undra om traditionen håller i sig denna resan med ;) Haha! Förhoppningsvis, måste ju hålla hårt i sånna saker ;) Ska bli riktigt nice. Det är jag, Natha, Eve, Murran och Josse i bilen, haha fyfan va det kommer va livat :P

Fick reda på att jag klarade Spanska NP Bobo sa att han hade jublat när han insåg att jag klarade det, hm? :s haha! Äsch det känns jävligty bra, så slipper jag få IG i det. Woohoo!

None
Kunde inte ladda upp bilden jag ville ha, så fick at denna på mig och Murran, i 1:an
under den årliga fotbollsturneringen ;p

| Michelle

Äntligen.

Np i Spanska idag, fyfan va svårt dey va, jag skojar inte. Det va rena gissningsleken för mig i alla fall,hoppas bara att jag klarade det. Till och med min lärare frågade: Blir det G nu Michellan? Förhoppningsvis :s

I alla fall så tog jag äntligen mod till mig att ringa det samtalet, har skjutit på det länge nu, så som jag alltid gör. Men det gick bra, hon tyckte bara det verkade kul för min del att jag fått jobb där. Så från och med idag så jobbar jag inte på Kronan längre. Men ska dit någon dag, för jag skulle få ngon avslutningspresent, och det är ju alltid trevligt ;) Haha!

Men ska plugga nu till ett prov imorgon, och har inte börjat än så får väll göra det nu.!

None
Inte långt kvar nu.. :D
| Michelle

plugg plugg o plugg

Känns som om jag bara pluggat hela tiden nu, sjukt drygt. Men det börjar arta sig, har bara 7 saker kvar nu tills på onsdag, känns jävligt bra. Ska lämnain tre saker imorgn plus göra nationella i spanska och ett annat spansk prov :s Det löser sig nog. Och så måste vi fixa vårt projekt arbete har fått IG i det, men det är bara för att vi inte lämnat in allt, men det fixar jag nästa vecka.

I alla fall så på torsdag så bär det av mot Gbg med klassen för bartenderutbildning så jävla nice det kommer bli. Woohoo! Läängtar:D

| Michelle


5 veckor kvar

Om exakt 5 veckor så är jag på väg till Teneriffa för att starta det "nya" livet så att säga :) haha! Ett jävla tjat om det nu, jag vet. Men kan inte hjälpa det :p haha! Sitter och chillar med Micki och förösker plugga, men eftrsom det är lördag så känns det extra jobbigt. Nu har vi iaf precis ätit fruktsalad, som va mega god. Och drukigt ett glas rödvin :D Mega fint! Nä nu ska jg kolla på filmen igen.

www.rocanivaria.com/english.swf  <--  Det är här lilla jag kommer jobba på Teneriffa :D

| Michelle


Första doppet.

Idag gick jag och Micki upp tidigt för att ta oss hem till hennes pappa och sola. Vi låg där ett tag, vilket var riktigt skönt. Men till slut så insåg vi att det va för varmt att ligga där och vi kunde inte bada i poolen eftersom den behöver byta vatten så att säga :p Så det bar av mot stranden. I början när i gick i var det riktgit skönt,men sen när vi gåt ut en liten bit, blev det riktigt kallt :s Men när vi väl hade gått så långt så tyckte att vi skulle passa på för det första doppet. Och efetr många om och men så lyckades vi slut få vårt första bad, haha! Lite kallt. Men det va skönt sen när vi la och solade:D
Första doppet 10/5-08 riktigt stolta är vi :D

jaja
Magaluf -07
|Michelle

Stortorget med Hanna

Fredag, var allt vanligt i skolan, hade då spanska som vanligt. Men sen så va jag tvungen att stanna i skolan för att in vänta kära lilla Hanna Magnusson. Men det va trevligt, alltid lika kul i skolan ju ;) haha! Men jag träffade iaf Hanna på centralen i Lund vid 2 ungefär. Senare bar det av mot Stortorget där vi satte oss och tog ett glas vin, riktigt skönt var det att sitta i solen och dricka vin. Det får vi ju lätt göra flera gånger. Iaf så skulle hon träffa sin mormor på nova, så jag tog tåget hem. Lite senare stack jag till Micki och vi tog det bara lungt eftrsom vi va så jävla trötta.

hah
HAHa,  jag och Hanna från spelkvällen :P
|Michelle

Sköönt

Vår skola är verkligen sooft, har ju inga lektioner nästan, hade ju en idag då vi skrev prov men det blev man ju klar med halv 10 och vi skulle inte iväg förrän 12 då vi skulle till Malmö och kolla på en dansuppvisning :s Voice?! Där dem bara stod och skrek en massa och vetefan vad dem gjorde. Såg ut som om hela klassen somnade där dem satt. Så gått som det gick av allt skrik det var verkligen hemskt :s  Åkte med Eve och Natha till Malmö med Kamilla och Emilia, Marika och Fillippa i den andra bilen. Kamilla tyckte Eve körde som om hon snott bilen kan bero på att hon ska ha tävluing med alla andra ;) haha! Iaf så hittade vi en grill/kiosk så där satte vi oss och käkade mjukglass och drack smoties tills tetaern skulle börja, det va nice :D ¨

Jaha då har jag 1 prov varje dag nu fram till onsdag förrutom då helgen, hade hellre åkt till Båstad idag emd Hanna men nänä plugga är det som gäller för mig denna och nästa vecka, så går det när man som sagt sparar allt till sista veckan :s


kl
Snaart somma, Jag och Lotta midsommar -06?
| Michelle

Skolan

Sitter just nu på datakunskapen och har kollat vad jag har för rester kvar att göra, har fan 14 saker kvar som ska vara klart om en vecka :S Att man alltid ska spara allt till sista sekund. Dryygt! Annars har vi inte gjort mö i skolan idag, min första lektion nu liksom. Hade ju möte i morse om balen och lite sånt. Och sen hade vi håla som vanligt och satt ute och solade och spelade basket. En gubbe var väldigt impad av kug eftersom jag spelade i högklackat :D haha! va ändå bäst på plan,...

Slutar denna jävla lektionen om 10 min men har fan inte gjort något, sen så har jag ju en kvar, Spanska. Fick reda på att vi skulle ha nationella i det på måndag, fan så körd man kan vara, haha!

nä ska försöka gör någon rest nu. haha.
| Michelle

Måndag

Jag hade bara en lektion idag som jag brukar så var hemma rätt tidigt. Skulle ju vänta på det dära samtalet från min nya chef :D Men när hon väll ringde så var dte ju mamma som svarade och då började dem prata eftersom hon är nervös för att jag ska åka. Men hon har väll lugnat sig lite så det går nog bra.

Ikväll så har jag då lekt med Hanna och Micki, och hört alla intriger från Prag ;) Alltid kul med litte skvaller. Fast så mycket hade det inte hänt sa hon, så lite tråkigt ju ;) HAHA!  Nä lät faktiskt som dem haft kul. Fast vi har oxå haft jävligt kul här medans dem vatt borta, fakiskt hänt mer än vad det brukar. Men det är ju klart att det vatt roligare i Prag,

Hanna jag vet inte :D

haha
HAHA, Aaw Julia, Emma, Emilia och jag på väg till dk för nåt år sen ;)
Va tvungen att ta den, haha.
| Michelle

:D

Jaha då var det bokat och betalt :D den 14 juni klockan 15,20 bär det av mot Teneriffa wohoo! Ikväll ska jag och Hanna och Amanda iaf till Hbg till Nathalies och Pierres Cowboy och indian fest ! Det ska bli ritktigt skoj, men än inte ritkgit nöjd med min klädsel, men det får gå. Ska vara Cowboy, haha. Nä nu måste jag göra mig klar, ska snart dit ju.

| Michelle

Teneriffa :D

14 eller 15 juni drar jag till Teneriffa för att vara där i 6 månader :D Så jävla nice det kommer bli. Kommer sakna alla!

br

| Michelle

Dk, igen.

Som tur var så va det ju någon som hade hittat min mobil och sedan ringt Amanda så att jag kunde hämta den :D Iaf så bar det då in till Dk igen för andra dagen i rad, känns ju kul. HAHA blev iaf uppraggade av några killar som drog med oss in på en bar, Manhattan Där vi sedan blev uppragade av Stina som fråga om vi ville shota med dem, så det var det vi satt och gjorde hela kväll. Drog en massa slush och fisher :S hemskt, men det va kul. Senare bar det in till Hbg för att senare ta oss till Cardinal.

Ännu en mycket trevlig kväll med Magnussorna,!

ja
Mobilen är åter funnen :D
| Michelle

Valborg i DK

Jag, Amanda, Mimmi och Ida va i DK vid halv 3. Inhandlade en massa sprit och sendan bar det av mot slotet för att möta upp dem andra. Det kändes som om det bara kom fler och fler, kändes som om hela Båstad var där :P haha! Iaf efter ett tag så sticker vi till en bar, där alla varmer sig och tar lite mer dricka. Men det är då jag inte hittar min mobil. så det blev bara till att vandra tillbaka så gott som jag mindes vägen :D

Det var en ritkgit trevlig kväll, synd bara att det blev lite missförstånd och att vissas saker blir bort tappade. men det löser sig :D

Jag och Amanda borde inte få umgås, kan ju inte hålla reda på något ;)

..¨

| Mcihele

RSS 2.0