....

Äntligen ledig, känns som om jag har jobbat i en måand utan att vara ledig. Denna veckan och nästa kommer att vara mycket jobb eftersom det är jul och nyår, helt galet. Känns inte som om det har varit julafton faktiskt. Det ända som vi gjorde var väll att en av servitörena gjorde en mycet god jul måltid för oss. Det var väll trevligt. Men annars detsamma. jobba, sova, rock cafe.  Vi har även haft personalfest, vilket var väldigt trevligt blev nog lite för mycket, haha men vi hade kul, dock inte dagen där på när vi va tvugna att jobba. Det bästa av allt den kvällen var nog efter maten då de gjorde en liten show för oss, ´med några scener från våra shower. Iaf så var dte då en av servitörerna som sjöng en sång...

Katrin: I never seen him before.
Michelle: Eyy its Gustavo.
Kartin o Steffi: No!!
Michelle: Aaaarh oh no its not, and here I'm sitting and screaming. :s

Haha som vi dog av skratt för dock fortfarande höra det, och nu har han då fått smeknamnaet Fake Gustavo :p haha men det va trevligt.

Ingen anning vad jag ska göra idag faktiskt. Får la prata med Kuba och Salem senare men pallar inte med dem just nu, så får sitta här på paprika en stund :p
ss
Fake Gustavo :D

kk
Jul middagen

kk

Shirsten and Doris as Abba


- Michelle

:D

Jaha då har det varit julafton. Fast detta året firade vi det två gånger eftersom de från england firar den 25. Men det vi gjorde var att jobba, jobba och jobba. Mega mycket. Men det var väll ok. Det kändes i alla fall inte som julafton.

Vi hade personalfest den 19 vilket var jätte trevligt. Eller ja kommer inte ihåg allt men vi hade mega roligt. har inte tid att skriva nu. Måste jobba.
jklwuf
Personalfest.

- Michelle

Vafan.

jaha då sitter jag igenm här på paprika. Dem andra lämnade när jag kom, men Salem är här. så jag är ju inte ensam men vi förstår inte varadnra så det är precis som om jag är ensam:p haha eftersom han bara pratar spanska och jag engelska.
Fan fan fan. När vi va ute  i lördags så blev det kanske lite mycket och idag fick jag reda på att alla cheferna hade varit på samma ställe som oss, ojojoj. galet. Jaja skriver senare




kpghergl


- Michelle

inget vettigt

Jaha då har jag flyttat in med Steffi. Mega fint. Bor typ själv eftersom hon alltid är hos sin pojkvän, måpste bara styla om lgh lite men det ska vi fixa nu någon dag. Vet inte ritkgit vad jag ska skriva. Gjorde min första Celtic show igår, det gick väll bra. Var så jävla nervös. 

Var på skumparty igår, haha! har fan aldrig sett så mycket skum förr vi simmade i skum. Efter det så bar det av mot Punto G och sedan gick det som det gick :p haha nä men det var vädligt roligt. Men som vanligt var det jag och pojkarna. Är ledig idag men har ingen anning om vad jag ska göra, förrutom att plugga till showen imorgon.

Igår satt jag och läste i Steffis tyska lexikon så lärde mig lite nya saker, det första va "Ich habe nierstein" och "nanananana Fett blitz" haha 

Nä har inget att skriva så ska plugga lite mer. :p

RSS 2.0