Sorry

Jag är verkligen ledsen att jag inte hann säga hejdå. Det blev en sån sista minuten resa allt hände nu i morse. Förlåty så jätte mycket. Det var verkligen kul att träffa er. Älskar er och kommer sakna er mycket. Vi ses säkert snart igen :D


Hittade ingen bild på er alla. Men ni vet ju själva vem det är :D

- Michelle

Vill hem nu...

Usch fan va drygt allt är. Hade bokat och betalt mitt flyg hem, men det funkade tydligen inte ändå. Fick ett mejl där det stod att bokningen hade avslutas fast att dem dragit pengar och allt, så jävla segt. Så nu letar vi vidare. Måste verkligen hem nu, eftersom det verkar har hänt en massa där hemma snackade precis med Kuba, lät inte bra.


Baby saknar dig jätte mycket, ses snart. Te quiero mucho mucho mucho ♥

ssxjjsm

cccffffcc
    sss
- Michelle


inget

Sitter just nu hemma hos fröken dahlberg. Har faktisk hunnit med en hel del idag, fixat nya p-piller, nytt pass oh vtt i stan 2 gånger jag har tom cyklat, vilket jag inte gjort på 8 månader så det var rätt segt. Nu ska vi iaf hem till Maggan för en trevlig spelkväll :D Aja måste dra till bussen nu.

sm
Te queiro mucho baby :D ♥

Malmö

Zäta hade ju då 20 års fest igår, riktigt trevligt faktiskt. Sedan bar det av mot ett ställe jag inte kommer ihåg vad det heter. Hade ritkgit trevlig kväll faktiskt, lite förvånadsvärt. Men klarade av att ha kul utan min lilla älskling. Tack så mycket tjejer för en trevlig kväll :D

ddd
hemsk bild, men vafan mankan ju inte alltid bli bra :D haha

- Michelle

Sverige inte något för alla.

Jaha jag har då varit i Sverige i 4 dagar nu och ska stanna tills den 13. Eller det var meningen, men jag klarar inte av att vara här så kommer att lämna förhoppningsvis på tisdag. Förrutom att träffa mina kompisar och familjen så har det bara varit skit. Det är för kallt, alla är så jävla otrevliga vilket gör att jag oxå blir otrevlig. Orkar verkligen inte med det här, längtar  tillbaka till fuerteventura, men snart så ger jag mig av.

Salem saknar dig jätte mycket. ♥

sss
Te queiro mucho baby, solo 2 dias mas. :D

- michelle

RSS 2.0