Kommentar

Kom precis på en rolig grej som vi sa igår. När vi bakade så gjorde vi lite olika storlekar på crunchbollar
Michelle: "dem stora är mina"
Micki: " Du gillar stora bollar va"

Haha vi är sjuka i huvudet ;)

| Michelle

Godmorgon, lite yrvaken.

Har precis vaknat för klockan ringde, skulle egentligen träffat kusinen vid systemet nu halv 2 men vi bestämde att vi skulle ses senare ist :D Jag har lite att göra idag egentligen ska hinna handla och laga mat till mormor och mamma idag innan klockan 4 eftersom sen så ska jag vara barnavakt, drygt! Dem vill liksom träffa mig innan jag åker, inget jag förstår ska liksom bara till Göteborg, men men så är det ibland.

Haha, Micki och jag hade ite tråkigt så vi fick ideéen att baka av dem ingredienser vi hade hemma, så det blev chockladebollar, eller rättare sagt crunchbollar. Blev inte ritkgit som planerat som jag sa så smart tilll Micki igår:
"Men Micki recept ska man inte följa det är bara förslag"

 
Så ska dem se ut,    Så här blev dem :D


Nä nu ska jag iaf kolla lite tv tills hon vaknar :D
| Michelle

Micki den konstiga..

Micki kom precis ut från toan;
Micki: Fyfan vad svåra vissa korsord är!
Michelle: Vadå då, läste u på toan?
Micki: Ja? :s

Var tvungen att skriva det plus att ta med denna fina bilden jag såg på Amandas blogg, amandam.blogg.se :D

image113
Micki den coola 13:åringen :D

|Michelle

Rastlösa Michelle!

Det var längesen jag skrev sist men det har hänt en del roliga saker. Förra helgen så var jag ute för första gången i malmö det var väll trevligt, lite dålig stämning tycker jag att det var men annars var det väll rätt ok, har jag för mig.

I alla fall idag är jag och Micki hemma bara, väldigt tråkigt men jag hade ingen dricka att förfesta med och inte tillräckligt med pengar för att bara dricka ute.. Kollade på "Man on fire" tycker faktiskt den är väldigt bra, har sett den en gång innan för sjukt många år sedan men fällde ändå en och annan tår :p men det är så det ska vara! Nu ska vi snart kolla på morgonsoffan, annars så händer inget speciellt, väldigt uttråkad om jag ska tala om det. Fick precis ett samtal ifrån Hanna och Amanda som är ute i Hbg med sin kära kusin Sofie:D och dem hade träffat "Hamsa" från andra avenyn, lite avendsjuk blir man allt och ångrar att jag inte förljde med ändå.

Imorgon ska jag sitta barnvakt till Jacke och Wille hela kvällen men får väll stick ut efter det om någon är sugen:D För det kommer i alla fal jag va. Sen på söndag bär det ju av till Göteborg för praktik i två veckor, och det ska bli nice! Förhoppningsvis får man besöka av några... Haha!
Nu börjar morgonsoffan, så nu ska jga dra igen..

image112
Se den :D

| Michelle

Dk.

Sitter just nu hos mina kusiner i dk, albertslund och har spelat tvspel men louise och Kasper jag ær inte så sørskillt bra men det funkar iaf:D Snart ska vi ut och leka, haha finns inte så mycket att gøra hær och jag inte ens sett några hetingar, :( Nø du drar dem i mig så detd ær bæst att rørar på mig nu!

| Michelle


Helsjuk onsdag :D

Allt började med att jag träffade min kära lilla kusin och stack till systemet för att köpa lite dricka, haha yrade runder där som fan, hittade först inte hyllan. Men vi lyckades till slut. Senare bar det av mot Lun och när jag kommer till Nova så möter jag upp Micki, Nicole och Johan helt sjukt snygga;)
Efter Johan och Nicole stuckigt så beslutade jag och Micki oss för att börja förfesta vilket vi gjorde på Wrap House, haha ingen anning vrf men kändes bra. Efter vi sutit där en stund så tog vi tåget till Båstad där vi fortsatte dricka och jag lyckades spilla ut två glas vin, jävla alkohol missbruk. Iaf så när vi är framme i Båstad så ska vi ta bussen tll Ellen för han var så snäll att köra oss dit, vilket gjorde tat jag fick en ny kompis, en väldigt trevlig busschaufför :D När vi kommer till Ellen är jag lide bra på det så börjar göra oss iordning så vi blir snygga inför kvällen, när Hanna helt plötsligt ringer och säger att vi måste sticka hem till Amanda eftersom Göteborgarna redan hade kommit så jag och ellen packade och gav oss iväg medan Micki stannade för att hjälpa simon att plugga, undrar vrf? ;) Så nör vi kommer dit så sitter dem redan i köket och är i full gång med kröket, så vi slår oss ner och förfestar lite till. Efter ett tag så kommer Hanna och Amanda hem och gör sig iordning och slår sig sedan oxå ner vid köksbordet. Senare beslöt vi oss att gå till bowlingen, där var det mycket roligt och hände väldigt konstiga saker. Efter det så gick vi hem till Amanda igen för efterfest  där hon ligger och sover, blev nog lite mycket på förfesten ;) haah När typ alla gått och "lagt" sig så gick Jag, Hanna, Girre och Robban ut i snön och skulle åka pulka tror jag, minns inte riktigt vrf men det låter bra. *Ungefär såg min dag ut :


           
     


Nu orkadr jag inte lägga in fler bilder, men ni kan ju själv se vad som hände, Haha! ;)

| Michelle


Malmö.

Idag var jag och Hanna hemma hos Lotta och drack lite kaffe, vilket var väldigt trevligt. Det var längsen man träffade henne om man nu inte ska räkna med när man festar. Iaf så tog jag och Micki tåget till Malmö 14.45 för att träffa Robin. Vi hade ingen anning om vad vi skulle göra så vi åkte hem till honom och fick träffa hans familj, sjukt trevliga ::D Det slutade med att jag och Micki satt och ritade med hans lillasyster medan han fick panik på oss! Efter ungefär 2 timmar så gick vi hem til hans pappa för att hämta pengar (Micki orkade inte ens gå själv) och sedan så begav vi oss till en resturang/bar för att bara sitta och ta en cider och vara allmänt sociala. När Micki och jag sedan satt på tåget blev vi sjukt hungriga så vi bestämde oss för att käka pizza på det "nya" stället, haha helt sjuk personal men dem va iaf trevliga. Nu sitter vi bara hemma i lgh och softar för vi är väldigt trötta och vi ska upp tidigt imorgon för att åka till Lund och sedan till Båstad för fest.

    

Medans vi gick och skulle hämta pengar för maten så hittade vi Maggi bakom lås och bom ;) sedan ville jag och micki oxå vaar det, för vi är lite konstiga, men men man är ju som man är!

 

Och nu över till Tv.
Förresten Svaret till förra inlägget är: Sport!
| Michelle 

En kluring.

"Jag är inget träd, men har många grenar"
"Jag har varit skuld till dödsfall och många kransar"
"Jag kan få folk att gå till botten"

Vad är jag?

| Michelle

Förvirrad!

Vaknade precis  lite förvirrad och började leta efter min mobil eftersom jag var 100% säker på att jag tagit i den i rummet eftersom jag ställde klockan. Men jag hittade den inte. Så jag gick ut i storarummet och där låg den:D Jag trodde även klockan var mer än den var och var säker på att vi "försovit" oss, men så var inte fall i heller. Men nu sitter jag här och ska snart börja göra mig i ordning för jag och Hanna ska hem till lilla Lotta på en kopp kaffe klockan 1. Fast jag låter sömntutorna sova lite till, så att de inte blir "griniga" Haha!

Efter vi har varit hos Lotta så bär det av till Lund där Jag och Micki ska möta upp Robin för att senare ta oss till Malmö, ingen anning vad vi ska göra men det blir nog kul!

image83
Haha en liten söt åhus bild med Hetingarna
www.laget.se/Hetingarna
| Michelle


Snökul i La!

Efter vi spelat och käkat så bestämde vi oss för att bege oss ut i snön och ha lite roligt eftersom det snöat som fan. Så vi tog på oss det vi hittade och begav oss ut alltså vi gjorde det bästa av situationen. Här kommer några enkla tips om hur man gör en improviserad snögubbe:
1. Innan du går ut ta med dig så mycket saker du hittar i kylen, ex lökar, dressing....
2. Ta med en halsduk eftersom snögubbar faktiskt oxå fryser.
3. Ta med lite annat skoj du hittar till pynt
4. Sedan ska du bara rulla 3 bollar i tre olika storlekar
5. Till slut är det bara till att pynta. 
6. KLART

Detta var då exakt det vi gjorde och dem blev extremt fina. 



Ska sova nu så att jag orkar allt imorgon :D
Godnatt!
| Michelle

Det är alltid godare att svina.

Jag, Micki och Hanna bestämde oss som sagt för att ha en lite trevlig spelkväll med lite vin. Men alla spel vi hade skulle man vara lag så vi fick improvisera lite,men det gick bra till slut :D Vi började med att spela Friends där jag vann, wohoo! och avslutade sen med Så ska det låta där lilla Hanna vann, och jag kom sist :( och det gillar jag inte . Efter vi spelat klart så skulle jag och Hanna hitta något gott, finns inte mycket här men vi löser alltid det problemet, "Det är alltid godare att svina" är Hannas komentar.




| Michelle

M&M goes snögubbe

Har precis kommit till lgh efter att ha vatt och grattat Diana och ätit en god födelsedagsmiddag:D Men när vi skulle gå till bussen så såg vi att det börjat snöat riktigt ordentligt. Så innnan vi ens kommit på bussen så såg vi ut som små snögubbar:s Nu ska vi i alla fall korka upp vinet och senare bär det ut i snöstormen för några snöänglar :D Nä nu ska jag umgås med dem andra..



| Michelle


Shopping i La

Har precis kommit hem till Micki efter en liten shoppingrunda. Fast det ända jag köpte var en liten present till hennes mamma. Tror nog hon kommer bli glad, jag hade i alla fall gillat den. Det måste ändå sett rätt roligt ut när jag, Micki och Hanna sprang ut och in genom affärerna. Blev lite besviken när jag skulle handla mat till min mamma som jag lovat för mitt kort funka inte, eller rättare sagt det var något problem med automaterna, hatar att inte hålla sånt jag lovat men mamma blev inte sur i alla fall. Hon brydde sig nog inte ritkgit för jag hade ju tagit disken till henne, så man kan ju säga att jag känner mig rätt generös idag.

När vi kom in på 261:an för att fika så satt där ett gäng hetingar ;) haha Hanna fösökte övertala han ene att ha påskfest precis som förra året men tror inte det blir av. Det var i alla fall trevligt att sitta och snacka lite.

image56
Påskfest -07 med äggrullning.

Nu ska jag och Micki slöa lite framför tv:n tills vi  kommer på något att göra!
| Michelle

Krockad traktor?

La precis på luren efter att ha pratat i telefon med Micki och vi kom fram till att vi skulle ner i Landskronas city för att handla present till hennes mamma eftersom hon fyller år idag. När vi snackade så berättade jag att jag skulle träffa en kille som jag träffade för något år sen och Mickis respons var "Tänk om han har blivit ful, han kanske ser ut som en krockad traktor" Och då tänkte jag hur ser man då ut? Haha väldigt konstigt men givande samtal. Men jag står fast vid att träffa honom i vilket fall som helst. Man ska ju inte vara så utseendefixerad, som vissa tydligen är (Micki) HAHa
Nä nu ska jag börja sminka och ta på mig något efetrsom jag ska ta bussen klockan 12,59 för att sedan ta oss ner i stan. 

Jag kom precis på varför det är så dåligt väder idag, och detta beror på att Diana inte varit snäll uinder det förgångna året och min mamma sa till mig när jag va liten att man märker om man varit snäll under året för då är det fint väder på din födelsedag. Så alltihop är Dianas fel, vrf kunde du inte baar varit snäll? ;)
image55
Haha, sjukt gammal bild :D Längtar så till sommaren när man kan gå så här utan jackor :D

| Michelle


1:a lov dagen

Godmorgon, Godmorgon, har precis vaknat och upptäckte att det inte alls är samma fina väder som det var igår, vart tog det vägen? Jag som var sugen att dra på mig min vår jacka och njuta av solen. Men ack så kommer det inte bli, eftersom det regnar och blåser. Eller nu snöar det sitter och tittar ut genom fönstret och ser un det vita tar över, usch nä jag gillar inte snö.  Idag är det iaf första dagen ¨på påsklovet och hoppas det händer något kul sen. Nu hörde jag iaf min mackor hoppa upp i brödrosten så ska ta och göra två goda ost mackor, mums!

Grattis Diana, haha nu börjar du blir gammal ;)

| Michelle

Usch fy

Kom nästan precis hem från Maggan eftersom jag mår lite dåligt. När vi satt och kollade på filmen så bara kände det som om jag skulle spy, usch och fy. Så jag tänlte att det var bäst att åka hem ist. Men det var trevlgit den lilla stunden det va iaf:D  Men nu har jag mega tråkigt så får hoppas jag kommer på något att göra snart.

image54
Magaluf: Michelle, Älgen, alle och Micki

| Michelle

Förlåt Sara

Glömde skriva och be om förlåtelse till Sara, eftersom jag inte kom på hennes tjejmiddag fast jag skulle. Detta beror helt enkelt på att vi satt uppe till 06.00-06,30 i fredags/lördags morse och pratade efter en utekväll i stan och sen så ringde min mobil och utan att tänka så sa jag ja till att jag kunde jobba på morgonen och då börjar man liksom 07,30 så tyckte inte det var lönt att sova :s Så 07,15 begav jag mig tillbussen för att komma till jobb (utan att sovit något) så efter jobb så gick jag och la mig och sova hela dagen kunde inte vakna, elelr rättare sagt inngen kunde väcka mig:s haha

Men förlåt gumman hioppas du hade en fin kväll iaf, jag vet det är svårt utan mig men ändå ;) 

image53

Haha, sjukt gammal bild sen nyår 04/05:)
Ska dra till videomix och träffa dem andra hetingarna
| Michelle


Ny frisyr.

Har nästan precis kommit hem från vår lilla frisör Elin, har gjort mitt hår jätte fint :D Tog några timmar men om man vill vara fin så får man ju... hm kom inte på något bra talesätt men mend et blev i alla fall fint. Tack Gumman !

image52

Haha nice ju;)
Ska gå och kolla på film med tösernma snart
| Michelle

Utmaningsveckan är avgjord.

Utmaningarna är ni klara och avgjorda. Som vi båda visste så lyckades vi båda två klara av utmaningarna så allt hängde på Sexformulären och om hur många underskrifter man fick. Och eftersom Micki går på en 10 ggr så stor skola än mig och med MINST 10 ggr så fler killar så blev ju Micki vinnaren. Fast endast med 2 poäng :D Jag hade iaf en sjukt rolig vecka precis som vi hoppades på. En grej måste jag poängtera och det är att tävla ALDRIG med en som går på en större skola.

Grattis hjärtat :D



Ska käka nu, sjukt hungrig.
| Michelle

Deprimerande

Igår när jag kom till skolan efter mässan gjorde jag en upptäckte och den var att mitt armband var borta. Det kvittar om det hade varit vilket armband som helst förrutom det. Det var från min pappa, det ända jag har/hade från honom och har nu inget från honom att minnas han från. Detta tycker jag är väldigt deprimerande och jag hoppas att jag ska hitta den igen, fast hur jävla lätt är det.

| Michelle


Utmaningsvecka, Dag 4

Vaknade ju upp i Höör, helt förvirrad eftersom jag inte fattade att det var vår klockan som hade ringt och inte Eves. :) I alla fall så gjorde vi oss i ordning och käkade frukost. 10 miuter innan tåget gick så mötte vi Emilia och Marika vid bilen och så körde vi till stationen. Vi skulle på mässa inne på Lunds stadshus så jag täntke att det var bäst att vara normal idag så jag hoppade över sådanna utmaningar och nöjde ´mig med att dela ut dem 20 lapparna.

Har inga bilder på mig efterosm jag inte gjorde några speciella utmaningar men så här snygg va Micki i torsdags:
 

Utmaningsvecka Dag 3.

Snart klar :D

Kom för sent till skolan idag eftersom jag och Hanna satt uppe till 4,30 och drack kaffe och snackade, så pallade inte riktgit gå upp när jag skulle. Men kom ändå iväg rätt tidigt eftersom jag tog tåget 8,45 så det blev inte många timmars sömn. Men jag gav mig ändå in på utmaningarna i skolan så fick en del att kryssa av idag med, tack gode gud var min "Baldejt" även kallad Hampus i skolan så jag kunde klara av den, annars så skulle jag fått göra en annan sak vilket jag VERKLIGEN INTE vill. :D

I alla fall, så här har min dag sett ut idag:
 

   
   

Har även gjort dne där man ska sjunga och dansa men, den kommer jag inte lägga in här, endast för domarna :D


Myskväll i Höör :D

Idag har några från klassen haft mys kväll ihopa eller vad man ska säga, har lagat mat och kollat på Grey's vilket var mycket trevligt. Allt började med att Fillippa, Eve och Jag stack till Höör, där vi möttes utav Julle och Emma. Vi stack direkt till affären för att inhandla det som behövdes, så som ingredienser till Tacos och frukost till morgondagen. Sedan åkte vi hem till Emma för en kopp kaffe för inväntan av de andra. Och ungefär en timme senare kom Marika, Emilia och Fillippa. Så vi började att laga mat och duka, det blev riktigt gott och mättade fort, fast alla var jätte hungriga. Sedan gick vi ner där nere för Tv tittande. Då kom även Carro och Cornelia på besök, även det mycket trevligt. Och inte förräns Grey's började så blev alla tysta, haha!  Och nu sitter jag här eftersom lilla Nicklas ANdersson vill ha in en uppgift innan 00.00!

   
   

Jaja nu ska jag fortsätta med plugget och sen så ska jag sova.
Godnatt, kommer mer imrogn:D
| Michelle


Hanna och Michelle.

Nu sitter jag och Hanna och förösker plugga, medan Micki tittar på tv. Vi såg en reklam om upplevelser presenter så gick in på den för Hanna inte vet vad hon ska köpa till sin fader i födelsedagspresent och hittade denna perfekt presenten. (Varna för mardrömmar)

http://www.liveit.se/upplevelser/10244/?kat=26 

Ska plugga nu ;) förösk iaf.

| Michelle


Dag 2.

Nu är tävlingarna på gång på riktig! I dag har jag hunnit med en massa saker och är nu snart i fatt Micki om inte jag leder vill säga. Hörde inte klockan i morse så vi fick ta ett senare tåg, än planerat, men det gick oxå bra, för då slapp jag komma så tidigt till skolan. Vi var riktigt nervösa eller vad man ska säga i morse när vi först skulle visa oss i dräkterna men medan dagen gick så blev vi mer "avslappnade" och brydde oss inte vad andra tänkte när dem såg oss. 

Så här såg min dag ut idag (Lite av Mickis):



            
      
               
  
 


Tack!

Nä nu ska jag plugg inför morgondagen så Natha och Tanja blir glada på mig. :D
Kommer mer imorgon!
| Michelle

Dag 1.

Utmaningarna är redan i full gång!

Jag och Hanna gick upp klockan 8 i morse och jag började göra mig i ordning som vanligt med smink, hår och kläder men även en sak till jag lät lilla fröken Magnusson skriva Micki i pannan på mig eftersom det är en av utmaningarna. Eftersom Micki redan hade åkt i väg till skolan så tänkte jag, Ha nu jävlar kommer jag ta ledningen och få poäng. Men när jag träffa Micki utanför Grand Hotel i Lund (Står fortfarande Micki i pannan på mig) för att vi skulle gå i affärer så får jag reda på att hon redan klarat av typ hälften av utmaningarna och går upp i ledningen. Och jag som tyckte jag var duktig med att ha Micki stämplat i pannan och att börjat samla in namnunderskrifter till sex-formulären. Men men får väll ta och sätta lite fart imorgon, så jag kommer i fatt..

   

Haha, helt sjukt fula bilder, men men man gör allt för tävlingen, fotona är tagna i skolan och en utanför MQ.


| Michelle

Kandidaterna under utmaningsveckan



     Vs   
Michelle                                     Micki
      

Utmaningsveck/Helvetesvecka :s

Jaha nu har jag oxå hittat hit. Ligger i soffan med Hanna hemma hos Micki och kollar på en film, hänger inte riktigt med eftersom jag sitter här, men ja det är väll mitt eget fel så att säga.

I alla fall för ungerfär 20 minuter sedan så började min och Mickis utmaningsvecka, denna går ut på att få så många poäng som möjligt, och Hanna avgör sedan vem vinnaren är. Vi har till fredag på oss att klara av punkterna så det är väll bara till att sätta igång egentligen. Här kommer utmaningarna:

1. Pussa en 91:a  10p
2. Pussa din baldejt 5p
3.Sex-formulär 1p/pers
4.Pussa en kille på den andras skola 5p
5. Maskerad på skolan 5p
6. Äta med främlingar i matan 7p
7.Osminkad, mysbyxor, stor t-shirt och rosa läppstift 10p
8. Slicka golvet i korridoren 5p
9. Beställ en damsugare...... 10p
10. Ge ett äpple till läraren, inför klassen 3p
11. Ge ut 20 lappar med msn + "se mig live 20.00" 6p
12. Lägg en lapp i en killes väska, "du är snygg, ring mig" med nr. 5p
13. Uppträd med "lilla hjärtat i korridoren" 5p
14. Gå runt med en skyllt i skolan "kolla min rumpa, snygg va" 6p
15. Tio tofsar i håret. 6p
16. Den andras namn i pannan, hela dagen. 3p
17. Köpa en festis och ge till någon och säga "I'm free and I'm a festis. 5p

Där är dem, som jag ska klara av under veckan. Nu ska i alla fall jag umgås litte med Hanna eftersom Micki har gått och lagt sig.


image1

Godnatt.
| Michelle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0