Tredje gången gillt

Jaha då var det bokt och klart för min tripp till Gran Canaria och Twins :D Ska bli mega kul. Lämnar fuerteventura den 31 januari alltså om en vecka klockan 19.00 och landar 19.30 fan ska bli mega kul. synd att jag bara kan stanna 4 dagar, men sedan bär det ju av mot Sverige och en massa festande.:D kan knappt vänta. Fick boka tre gågner, eftersom inga av de första korten funkade, men till slut så fick det blev med Salems pappas kort, haha hoppas det går nu. Får vänta och se.! Men annars är allt färdigt.

Och Julia det är klart som fan att det blir en fika på mondo, jag ringer när jag kommer hem :D

wsw

- Michelle
Onä fick precis ett sms från mitt fly igen, har ingen anning vad det står, hoppas att det gick,;s

Sweden

jaha då beger sig michelle snart hem till sverige för 10 dagar. Men först blir det gran canaria en runda för en visit hos fröknarna Magnusson :D ska bli mega roligt, har inte träffat dem på jätte länge, woohoo!! Och sedan hem till sverige för att besöka de andra fan kan knappt vänta. Antagligen åker jag redan den sista januari men är inte säker ska snacka med Jordi ikväll för att vara säker. Men det ska nog bli bra. Och jag förväntar mig ordentligt med fester ;) haha! har inte hänt så mycket här bara det gamla vanliga jobbar och sliter. Nu är jag ledig 2 timmar för att vi inte behöver öva inför kvällens show.

i lördags så begav vi oss till huvudstaden för att festa, det var väll okej. Men inget speciellt. Var så jävla trött så kände inte för att festa så mycket så kom hem redan vid 5 så det var ok. Jaja nu ska jag käka sen så måste jag nog snacka med Salem sen jobb igen, hm, får la se.

jj
- Michelle

RSS 2.0