:(

Visst är det alltid lika roligt att slå in julklappar. Fast det är bara det att nu måste vi slå in 100 julklappar som måste vara klara tills den 1 december :s ajaj aj hur fan ska vi hinna med det. Jaha min kamera och Mp3 är  nu stulen eftersom han jag bor med är trög nog med att ta med en kille hem för dem blev kompisar utan att han känner honom. Och när han stack så tog han antagligen min kamera, Mp3 Kubas mobil och ja jag vet faktiskt inte mer. Vill verkligen inte bo med Kuba nu, hatar han som fan efter allt som hände igår. Men som tur är så pratade jag med Steffi om det och nu i helgen så flyttar jag in med henne. Och så kickar vi ut Katia. haha! Jaja sitter ¨på paprika som vanligt och pluggar inför måndag. Så mycket att lära mig :s Kan  fan inget än så det blir plugg hela natten och hela dagen :s

Just nu vill jag bara vara med Marley men nope, måste vänta tills måndag eller onsdag :( HAHA! Jaja tillbaka till pluggandet
mm
Massimo och Jag förre Comedy

- Michelle

:D

Sitter just nu på paprika som vanligt. Alltid här när vi har rast och tar en kaffe eller käk. Tror faktiskt att det är värsta häng stället för vårt hotell. Näsatn alla som är här jobbar på hotellet och jag som trodde man kunde få vara i fred. Är lite ledig nu fram till typ halv 9 så sitter och chillar här bara. Är så jävla trött nu, vill bara ha semester. Alla har det fan nu utom lilla jag. En efter en lämnar. Hoppas det är min tur snart, känns verkligen som jag behöver det.

sm

Salem och jag (min nya bästis) på Hamburgersia!  -Är oxå på semester.:( haha!
- Michelle

Michelle goes Swedish

Starlight Express gick väldigt bra. Förrutom att jag var blond. Haha det var nog både första och sista gången jag är blond. Det första min chef säger till mig är. "Nom you really look like swedish, blond and dumb." aajajaj men vi hade riktigt kul. Speciellt när jag skulle sjunga min kärlekssång med Ronny, haha! Det är lite svårt att titta in i hans ögon utan att skratta plus så kunde han inte sin playback. Men vi klarade det.

fan har satt mig själv i ett stort jävla problem :s ingen anning vad jag ska göra. Man kan säga att jag har en Jennifer Pålsson (mycket beslutångest) Vet verkligen inte vad som kommer hända, jag får se vad som sker efter de här två veckorna. Eller ja slutet av november rättare sagt. Går bara och tänker på det hela tidenm, men förhoppningsvis väljer jag det rätta till slut, fast jag inte vet vad det är.

Jag är så jävla trött dansar hela dagarna långa nu. Eftersom jag måste lära mig alla danser i showerna, vilket tröttar ut en väldigt mycket. Dansar vi inte med skor eller barafota ja då dansar vi med roller. Helt crazy, men mega kul. Har även en massa att plugga såsom playbacks. Som tur är så är det en lung vecka som kommer nu, inte så stora shower. Har bara playback för Grease att lära mig och då är det bara tre solon så det är skönt. Men veckan där på kommer att bli jobbig. För på måndagen så har vi Les Miserables och då är jag igen huvudrollen av tjejerna, det gick ju bra sist på Starlight Express, men det var lätta playbacks, så får se vad som kommer att hända nästa måndag. Showen idag var verkligen bra gjord utav oss, det var stressigt, för att vi inte var så många personer vilket innebär mycket klädbyte. Men det gick bra. I morgon och måndag så blir det mycket dans igen. Sedan blir det lungare. Kan knappt vänta tills onsdag (ledig).

Träffade en svenska som bor här, wohoo! från Malmö. Så det var värlidgt trevligt att prata svenska med honom.

Jaja nu måste jag plugga in min playback :s


Kysse (for u Andre and Kuba) haha!


Amanda din tröge självklart ska jag inte bli blond, haha, ser helt hemst ut :p Saaknar dig :D



bl
Jag och steffi :s haha

- michelle


Michelle goes blond

Ledig idag:D Wohoo! Mega skönt, så jävla trött. Har inte gjort så mycket. vaknade vid 1 halv två sedan gick vi jag, Salem, Kuba och Katia ut för frukost. Sedan tog jag och Salem bussen till puerto de rosario. Där vi fick vänta en halvtimme till min buss skulle gå. Men han väntade med mig, så det var trevligt med lite sällskap. Imorgon är et äntligen torsdag :D Och dags för starlight Express. Jag har så mycket playback att öva in egentligen men orkar faktiskt inte mer. Sitter och lyssnar hela tiden, så börjar bli trött på låtarna. HAHA! Ska sjunga två solo imorgon så får la se hur det gå. Plus att det är på rollerskates och jag ska vara blund. haha kommer att bli mycket roligt. Nu är jag iaf i Corralejo och besöker Marley, men han jobbar just nu. Så jag sitter bara på cafe lounge och förösker plugga, lite. Men orkar inte som sagt. Vill bara sova, men nä det går inte.

Det är sjukt hur mycket knark det finns här. Alla som jag känner tar något. Det mesta händer säkert i 1255 det skulle faktiskt inte förvåna mig. Igår berättade en för mig att han hade tjänat 2000 euro den kvällen, han berättar allt för mig. Det är faktiskt rätt kul. Jag vet alltid vem som ska ha vad och vad det kostar. Det är rätt sjukt. Bara jag som inte gör det och bara för det så är alla helt stolta över mig:s haha fattar fan inget

Nä som ni ser har jag inget vettigt att skriva så jag tror jag sluta här nu.

ssss

- Michelle

Michelle och grabbarna

Japp dá var jag tillbaka i Barcelo igen. Ritkigt roligt faktiskt att vara tillbaka pá det gamla hotellet, med hela enterteiner teamet, bara det att det är ju tyvärr inte alla som är kvar. Men dem nya är oxá väldigt trevliga. Förrutom en av dem, hon är frán Bulgarien och hatade mig redan innan jag kom hit. HAHA! Mega kul. Bara eftersom hon är svartsjuk. För att dem andra har typ tjata om mig hela tiden att dem vill att jag ska komma tillbaka.Och hon har typ ingen att vara med sá hon känner sig väll utanför. Plus att hon är rädd att jag ska ta hennes roller i showerna. HAHA!

Bor tsm med Jacub (Cuba) i mitt och Davids gamla rum. Väldigt trevligt. Fast är aldrig själv numera, för där är alltid en jävla massa folk. Várt rum är typ mötesplatsen för alla, men det är kul lär ju känna fler.  I mándags när jag kom hit sá blev alla servitörer helt chockade över att se mig, haha sá jag vet inte hur mánga som kom och skulle krama mig hela tiden, haha sjukt roliga. Igár sá var jag ute med en av servitörerna och när vi kommer hem till mig sá sitter det fortfarnade tvá kvar i soffan och chillar, och detta var 6 pá morgonen. Och verken jag eller Cuba hade varit hemma. Ajaj jag säger ju det. Och det är alltid jag och grabbarna, men det är väldans trevligt. Fár la se vem som kommer idag vet redan en, man han slutar inte förrän 12 tror jag sà det är nice.

Riverdance imorgon :s fast jag ska inte vara med i showen tack gode gud. För jag är lite skadad i foten sá de tyckte det var bättre att vänta till nästa gáng eftersom nästa vecka kommer att vara svár för oss. Och plus att vi är en tjej för mycket sà det passade ju bra att jag var skadad just nu :p haha! Nästa vecka sà àker tvà av vàra huvudpersoner i showerna pà semester, sà alla har lite panik. Själv ska jag nu vara huvudpersonen i Starlightexpress (eller tjejrollen) vetefan hur jag ska lära mig all playback tills torsdag, men det ska väll gà.

Ledig ikväll mega skönt, gör inget spciellt nu. Hann smita iväg nu innan det hunnit komma nágon, :p sá det är skönt, men máste hem och städa snart och lite sánt roligt.  Saknar Marley :( men det bästa av allt är att hans kusin jobbar här och han är alltid hemma hos oss, haha!

No english today to tired.

- Michelle

RSS 2.0