1 månad kvar

En månad kvar på kontraktet, ucsh börjar närma sig ett beslut. Det bästa verkar det som är om jag stannar i alla fall ett kontrakt till vill säga 6 månader, eftersom det inte verkar vara så mycket jobb. Vi snackar rätt mycket om det igår efter showen så antagligen stannar jag väll. men får se har inte ritkgit bestämt mig än.

jaha då var det dags för lejonkungen igen, börjar bli ritkitigt trött nu ska jobba 9 dagar utan en ledig dag, men det närmar sig. Bara skit att den här veckan är dem största showerna. Men det ska nog bli bra. Ska snart hem och sova en timme innan det blir dags att göra sig i ordning och sticka till jobb.  Men pallade inte vara hemma nu, eftersom min lägenhet är nu en nagelstudio för en timme eller nåt, så lite segt att sova då.  Får inte iheller träffa Salem förrän imorgon eftermiddag eftersom han är ledig nu två dagar och måste fixa lite saker och spendera lite tid med sina föräldrar, och det är i en annan stad. ändå kom han precis när jag skulle gå till jobb klockan 14.45 för att vi inte hade sagt hejdå i morse och då hade han redan vatt hemma och skulle sticka tillbaka igen. Aaw lite gulligt. Haha.

Nä måset sticka hem till Steffi nu sa bara en halvtimme.

Och hanna och Amanda vi måset snacka mer, haha vill inte få reda på saker så ;)


- Michelle

?

Har blivit den tjejen jag absoulut inte vill vara. Men hur kan jag ändra mig. funkar helt enkelt inte. Vet inte hur riktigt hur mycket mer man pallar av detta. Verkar som det aldrig kommer att bli bättre. Men vem kan man snacka med och vad ska man göra? Har ingen anning.!
Jag blir oftast frågad, hur är det med dig. Egentligen vad tror dem att jag ska dra hela min livs historia. Jag blit oxå oftast frågad var är den gamla Michelle. och det kan jag svara att jag har ingen anning och hon verkar inte komma på ett bra tag, det funkar inte så längre. Men vem fan bryr sig, det är bara ett lite tag så här. Hoppas bara det går tillbaka till det vanliga, orkar inte med mina chefer som hela tiden vill snacka med mig. Låt mig bara vara. Ni förstår ändå inte.

Jaha har till slutet av denna månden på attt bestämma mig om jag vill ha ett nytt kontrakt eller inte, jävligt svårt val. om det fortsätter som nu, så kommer jag inte att stanna men om det blir bättre så stannar jag gärna. Har verkligen skit roligt på jobb här. Funderar oxå på en liten semester till har 12 dagar kvar och de måste jag ju ta innan mitt kontrakt är färdigt, Fast ingen anning vart jag vill gå då. Men det löser sig väll.

Aja ska käka färdigt nu, lite drygt att käka och skriva samtidigt...

mkk
Ännu ett bevis på att jag inte ska bli blond. Här är jag Dinah i starlight express.

- Michelle

RSS 2.0