Murris min murris :D

Sitter och har ett väldigt trevligt samtal med lilla Tanja Mursak på msn, det är kanske för trevligt sitter och skrattar så att alla på baren tittar på mig, men vafan!
Vi sitter och snackar gamla minnen vet inte ritkgit hur vi kom in på det eftersom vi snackade om något helt annat först. om alla sjuka saker vi varit med om sen vi började på turism gymnasiet. hur mycket sjuka grejor som hände under de tre åren. ( ja till och med minnen från 9) eftersom vi på något sätt alltid lyckas gå i samma klass fast än vi gått på tre olika skolor.

Ex.
När vi va på Cypern i 9:an och jag och några smög ut efter att vi inte fick. och jag då strulade med en kille när våra kära lärare kom och drog bort mig.
När en viss Murris stannade rulltrapporna i tunnelbanorna i Prag så att vi blev jaggade va  polisen.
När Murran var tvungen att hoppa in i duschen för att hon inte ville göra en viss sak när patrik, eller peter eller vad fan han hette var kvar.
Om pööölsemannen som är en legend på turismgymnasiet

Vet faktiskt inte vad jag mer ska skriva, för allt annat är egentligen för personligt ;) Men jävligt roligt. Men kan faktiskt inte skriva det. Fan vi varit med om mycket, har känt henne sen jag var 4. Och om något år kommedr vi av en slump hamna på samma ställe igen, som vanligt :p
Älskar dig din lille nörd. :D

Mer sjukheter på www.mursak.blogg.se

- Michelle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0